Dieta cu banane

Dieta cu banane face parte din categoria dietelor care lupta intr-un mod eficient cu kilogramele. Printre vedetele care au urmat-o se numara si cantareata de opera Kumiko Mori care a reusit sa slabeasca 7 kilograme intr-o singura  saptamana.

Dieta cu banane este o dieta foarte usoara. Exista mai multe variante ale dietei cu banane, insa cea mai usor de tinut si care a dat rezultate pentru multi oameni este cea pe care o vom descrie in acest articol.

Dieta cu banane nu este o dieta extrema, pentru ca nu se bazeaza doar pe consumul de banane, ci pe asocierea in cadrul meselor a acestui minunat fruct.

Iata si meniul in cadrul dietei cu banane:

  1. Micul dejun: ai voie sa mananci 2 bananesi apa la temperatura camerei.
  2. Pranz: poti sa mananci ce vrei!
  3. Ai voie o singura gustare la pranz.
  4. Restrictii pentru masa de seara: inghetata, produse lactate, alcool sau desert dupa cina, iar singurul lichid pe care ai voie sa-l consumi este apa (la temperatura camerei).
  5. Mergi la culcare inainte de ora 12:00 – asta nu este o regula doar pentru aceasta dieta, este o regula pentru orice stil de viata; studiile au demonstrat ca lipsa somnului duce la obezitate!

De ce functioneaza aceasta dieta cu banane?

O teorie sugereaza ca enzimele din banane ajuta digestia sa devina mult mai rapida.

O alta teorie sustine ca bananele contin un anumit tip de fibre care te ajuta sa te simti satula, plina si in plus, ajuta la arderea grasimilor.

Ce spun specialistii?

Multi oameni spun ca da, in timp ce specialistii sunt de parere ca daca vrei sa slabesti nu o poti face mancand ce vrei tu la pranz si la cina. Este bun sfatul “nu manca dupa ora opt”, dar ei cred ca asta nu e de ajuns. Bananele sunt santoase, dar nu sunt o minune, spun ei.

Ce spun oamenii?

Toata Japonia o urmeaza, iar mai nou trendul dietei cu banane a ajuns si in America. In Japonia s-au vand sute de reviste si carti cu aceasta dieta, iar in final… ce ai de pierdut? Nimic! Este foare usor de tinut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *